Un accident de trànsit entre un turisme i un ciclomotor a la carretera de l'Escala va acabar amb la vida del conductor de la moto, un veí de Sant Pere Pescador.

L'accident va passar quan passaven pocs minuts de les cinc de la tarda, el primer dia de l'any. La víctima circulava en un ciclomotor per la carretera quan es va accidentar amb un turisme. Els dos vehicles estaven matriculats a l'Estat espanyol.

L'únic ocupant del ciclomotor, Sheriffo C, de 30 anys d'edat va morir a conseqüència de l'impacte. La víctima tenia nacionalitat gambiana, tot i que actualment residia a Sant Pere Pescador.

Al lloc de l'accident s'hi van desplaçar els serveis sanitaris i dues patrulles dels Mossos d'Esquadra. No es va poder fer res per salvar la vida del conductor del ciclomotor.

Els agents dels Mossos es van encarregar de senyalitzar la carretera i de la retirada dels vehicles accidentats. L'accident no va provocar retencions ni es va haver de restringir el trànsit rodat a la concorreguda carretera. L'accident va tenir lloc al punt quilomètric 379 de la C-31, just al terme de Vilamalla.

L'Ajuntament de Roses ha exposat durant tot aquest Nadal una mostra fotogràfica sota el títol Comprometido con Anantapur de la Fundació Vicente Ferrer, on s'ofereix una visió del procés de transformació d'una de les zones més pobres i necessitades de l'Índia, on la fundació ha dut a terme un programa de desenvolupament integral.

La Fundació és una Organització no Governamental de Desenvolupament que opera en aquesta zona de l'Índia que té una de les comunitats més pobres i excloses, anomenades intocables, grups tribals, els membres dels quals no tenen gairebé cap dret.