Aiguaviva

Itinerari 19 h arriben per la ?carretera de l'aeroport, seguidament passen pel carrer major, carrer Verge de Vilaramany, acaba el ?recorregut al centre polivalent la ?Torrentera.

Bescanó

Itinerari 19 h Assumpta, carrer Dalmau de Cendra, Beat Buch i Canigó. Arribada i adoració a la sala polivalent (es repartiran caramels sense gluten i aptes per al·lèrgics a la llet. De les 2 a 2/4 de 6 parada del carter reial davant Sant Llorenç.

Canet d'Adri

Itinerari 18 h Acaba el pavelló municipal.

Cartellà

Itinerari 18.45 h Plaça de l'Església.

Cassà de la Selva

Itinerari 18.30 h Passeig del Ferrocarril, rambla Onze de Setembre, carrer Ample, carrer del Raval, carrer de Catalunya, passeig Vilart, carrer de Barraquetes i plaça de la Coma.

Celrà

Itinerari 18.30 h Recorregut pels carrers del poble amb acabament a l'església.

Ginestar

Itinerari 19.15 h Plaça del Poble.

Llagostera

Itinerari 19 h Avinguda de l'Esport, passeig Romeu, passeig Tomàs Boada, passeig Pompeu Fabra, carrer Fiveller, Cristòfor Colom, Àngel Guimerà i final a la plaça Catalunya. Recepció reial, un a un.

Salt

Itinerari 19 h Joaquim Ruyra, Major, travessia Santa Eugènia, plaça Catalunya, Països Catalans, Cervantes, Àngel Guimerà i Ajuntament.

Sant Gregori

Itinerari 20 h Avinguda Girona, carrer Montseny fins al carrer de Baix, carrer Burguera. Salutacions de Ses Majestats a la plaça Francesc Macià, on hi haurà també una xocolatada i obsequis per als més petits. Si plou es farà al pavelló.

Sarrià de Ter

Itinerari 18 h Sortida des del volcà de Can Guilana, baixada per la carretera de Sarrià de Dalt i arribada a l'Ajuntament, on faran la salutació oficial.

Sant julià de ramis

Itinerari 18 h A les 16h, campament reial a la plaça del Carrilet (Pla de Baix). Animació infantil, arrribada de Ses Majestats amb els missatgers i recollida de cartes. A les 18 h, cavalcada reial amb "el tren pinxo". Arribada al centre cívic, recepció reial i salutació reial. En acabar xocolatada per a tothom.

Vilablareix

Itinerari 19 h Sortida del carrer Pont d'en Canals per arribar a les vuit a la plaça Perelló, on s'obsequiarà amb un regal a tots els nens i nenes que vagin a la cavalcada. L'itinerari és: carrer Güell, carrer Pons d'En Casals, carrer Pirineus, plaça de la Pau, carrer Mosquerola, rotonda carretera Santa Coloma, carrer Camós, carrer Perelló i arribada a la plaça de l'Ajuntament.

Agullana

Itinerari 18.30 h Els Reis visitaran primer de tot el geriàtric per després trobar-se amb els nens a la plaça de l'Ajuntament, dirigir-se cap a l'església i finalment a la sala Polivalent. A les 20.30h visitaran el veïnat de l'Estrada.

Bàscara

Itinerari 18.30 h Recorregut pels carrers del poble. A les cinc berenar i espectacle infantil a la sala municipal de Bàscara.

Cadaqués

Itinerari 18.30 h Arribada a es Poal, recorregut fins al passeig amb carrosses i després pujada a peu fins a l'església, d'on baixaran de nou per saludar els nens i repartir regals.

Camallera

Itinerari 18.30 h Els Reis d'Orient arribaran a l'entrada de Camallera (Ca l'Isern), per després continuar pel carrer Banyoles, de l'Estació, Josep de Ribot, Sant Sebastià, Santiago Rusiñol i Nou. Pararan a l'església de Campallera per adorar el nen Jesús i s'acabaran acomiadant al Palau Reial, a la Capella de Sant Sebastià, on cada un dels nens i nenes rebrà un regal i es podrà escalfar amb xocolata desfeta.

Castelló d'Empúries

Itinerari 17 h Arribada dels tres Reis d'Orient al port nàutic d'Empuriabrava per mar. A les set visitaran el centre històric pel carrer Santa Clara per acabar a la plaça de la Catedral.

Colera

Itinerari 17 h Si fa bon temps els Reis arribaran per mar per després fer un recorregut per la vila i rebre tots els nens, un per un, a la plaça del poble.

Lladó

Itinerari 18 h Sortida des de l'església de Sant Feliu. Passejada pel poble fins arribar a Santa Maria on adoraran el nen Jesús. A les set ja seran al pavelló poliesportiu on rebran els nens un per un i es farà entrega d'uns presents als nens.

L'Escala

Itinerari 18.30 h Si el mar està tranquil i no bufa el vent els Tres Reis d'Orient arribaran en barca i es dirigiran cap a la plaça del poble, tot pujant el carrer de Poble, Port i Maràngels fins arribar a l'església. Si fa mala mar arribaran pel carrer Ave Maria. I si plou es trobaran a l'església parroquial de Sant Pere.

Figueres

Itinerari 19 h Començaran la cavalcata a la plaça Creu de la Mà, que es troba al capdamunt del carrer Nou, fins a la Rambla, carrer Camaño, Munturiol, carrer Girona i cap a l'Ajuntament. Salutació.

La Jonquera

Itinerari 18 h carrer Carles Bosch de la Trinxeria, Major, fins arribada a la Societat de la Junquera.

Llançà

Itinerari 18 h Arribada dels Reis al Port de Llançà. Salutació dels menuts al Port i a la plaça Major. D'11 a 13h del matí els patges acamparan a la Capella del Port, on els nens podran participar també a tallers i gaudir d'una bona xocolatada.

Palau-SavErdera

Itinerari 18 h Concentració per rebre a Ses Majestats a la cantonada del carrer de Roses amb el carrer de les Trilles. Cavalcada pels carrers del poble fins arribar a l'Ajuntament. Allí els nens podran entregar la carta, rebre regals i caramels. Prèviament cal passar per les oficines municipals a recollir el sobre pel preu d'1 euro (data límit: 5 de gener a les 12 h).

Peralada

Itinerari 20 h Avinguda principal de Peralada, passa pel carrer Sant Joan, davant del casino, i després va cap al centre històric, carrer del Carme, plaça Peixateria i plaça Gran.

Portbou

Itinerari 18 h Arribaran per la carretera de Cervera i passejaran fins al centre cívic Ca l'Herrero, on rebran tots els nens un per un.

Port de la Selva

Itinerari 18 h Ses Majestats arribaran pel passeig del Mil·lenari. A 2/4 de set ja estaran efectuant els seus discursos a l'Ajuntament per acabar, a les set, repartint regals a la Sala de Ball (cal apuntar-se).

Roses

Itinerari 19 h Arribada de la comitiva reial als espigons de la Riera de Ginjolers. A les 19.45h recepció per part de Ses Majestats als nens i nenes del poble a la plaça Frederic Rahola.

Sant Pere de Pescador

Itinerari 19 h Recorregut pels carrers de la vila.

Vilafant

Itinerari 18 h La primera urbanització que visitaran serà la de Camp dels Enginyers, per després passar cap a la de les Forques. Tot seguit aniran cap al nucli antic, on faran la salutació oficial a les vuit a l'Ajuntament.

Vilamalla

Itinerari 19 h Del pavelló poliesportiu fins al Centre Cívc, tot fent una visita a l'Ajuntament.

Vilanova de la Muga

Itinerari 18.30 h carrer Major, plaça Major i plaça de l'Església fins entrar dins l'església, on es fa la rebuda oficial. Després es dirigiran cap a Peralada.

La Bisbal d'Empordà

Itinerari 18.30 h Carrer Sis d'Octubre, Les voltes, plaça Llibertat, carrer dels Balls, carrer Ample, Sant Jaume, plaça Major i plaça del Castell.

Calonge

Itinerari 19 h Arribada a les set de la Comitiva Reial al nucli de Calonge.

Castell-Platja d'Aro

Itinerari 18 h Arribaran al municipi amb un seguici de 12 cavalls, un espectacle nou de carrer Olla Carbonera i l'acompanyament musical de la Banda Cobla Canigó. Itinerari Platja d'Aro (18h): avinguda Cavall Bernat, Castell d'Aro, Vicenç Bou, plaça Església (adoració al nen Jesús), carrer Església, Centre i Palau d'Esports i Congressos, on seran rebuts per l'alcalde. A les vuit arribaran a Castell d'Aro per avinguda de la Platja, carrer del Sol, adoració a l'Església, avinguda de la Platja de nou i sala Polivalent on, de nou, seran rebuts pel respectiu alcalde.

L'Estartit

Itinerari 19.30 h Xocolatada popular abans que els Tres Reis de l'Orient arribin al port amb barca.

Mont-ras

Itinerari 18 h Als afores de l'Església de Sant Esteve de Mont-ras tindrà lloc el campament reial i l'arribada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient amb ofrena d'or, encens i mirra. Després del pregó a l'església es reunirà tot el poble amb els reis al pavelló municipal.

Palamós

Itinerari 18.30 h Arribada dels Reis, salutació de l'alcalde i discurs dels Reis. Abans, a les sis, haurà tingut lloc una xocolatada popular al Moll Vell. I durant els matí, els menuts poden fer el seu propi fanalet a l'Arbreda Municipal d'11 a 13 h

Palafrugell

Itinerari 19 h Plaça del Sol: sortida de la Cavalcada de Ses Majestats Reials. Desfilada pels carrers de Torres Jonama, de Pi i Margall, dels Valls, de Cavallers, plaça Nova, Pi i Margall i arribada a la plaça de Can Mario. Recepció de Ses Majestats Reials a la plaça de Can Mario, on saludaran personalment els nens i nenes de Palafrugell. Els Reis Mags arribaran en barca a dos quarts de set de la tarda al port de Llafranc, tot seguit hi haurà una xocolatada per a tothom a la plaça del Promontori.

Verges

Itinerari 19 h Arribada dels Tres Reis amb carrilet a La Mota.

Sant Feliu de Guíxols

Itinerari 19 h Avinguda ?Catalu?nya (zona esportiva Vilartagues), seguint per carrer Canigó, carretera de Girona, placeta Sant Joan, Rambla Vidal, passeig del Mar, av. Juli Garreta, plaça Monestir. Arribada a la rambla Vidal a les 19.45 h Adoració a l'arc de Sant Benet. Final de cavalcada al Teatre Auditori Municipal.

D'11.00 h a 13.00 h i de 16.00 h a 18.00 h, taller de fanalets, al Museu d'Història de la Joguina, Rambla Vidal, 48-50. Cal inscripció prèvia. Preu: 3,00 ? (inclou material).

Santa Cristina d'Aro

Itinerari 18.30 h La Comitiva Reial passarà pels carrers del poble.

Torroella de Montgrí

Itinerari 19.45 h Castell de focs de benvinguda per rebre Ses Majestats, la cavalcada tindrà lloc al psg. Catalunya. Tallers reials d'11 a sis de la tarda a la plaça Quinata i Cambis, de dotze a 2/4 de sis els carters recolliran allí mateix les cartes i podran els menuts visitar també d'11 a 18h el campament dels Patges Reials al pati de Can Quintana.

Amer

Itinerari 19 h A les 16 h i fins a les 18 h, recorregut del carter reial pel barri de Solivent, placeta de ?Correus, barri del Pedreguet i plaça de la Vila. A partir de les 19h, sortida dels Reis de l'estació. El recorregut reial seguirà per la pujada de l'Estació, avinguda del Far, plaça Gaudí, avinguda Antoni Gaudí, ?carrer Mossèn Verdaguer, jardins de Pau Casals, plaça Pompeu Fabra, ?carrer Olot i plaça de la Vila.

Anglès

Itinerari 17 h Arribada de SM els Reis d'Orient al pàrquing del Port de Blanes, on tindrà lloc una Festa Infantil amb diverses activitats per a la mainada. A les set , començarà el recorregut de la cavalcada de Reis des del Moll, amb el següent itinerari: passeig de Mar, ?carrer Ample, plaça Solidaritat, rambla Joaquim Ruyra nord (des del bar La Parra fins al Mercat Municipal), carrer Riera Alta, Jaume I i Ample fins arribar a l'Ajuntament (aproximadament a un quart de nou).

Breda

Itinerari 18.30 h Passeig de les Escoles, carrer Prat, plaça Doctor Rovira, Sant Josep, Arbúcies, plaça de la Vila, salutació i final al Cercle Bredenc. Recepció dels nens un a un.

Caldes de Malavella

Itinerari 19 h De la carretera N-II fins a l'Església Parroquial.

Hostalric

Itinerari 18 h cCarrer Ravalet, Raval, Major, Via Romana, avinguda Fortalesa, carrer Girona i pavelló polisportiu. (Cal avisar a SSMM els Reis d'Orient perquè portin els regals a casa a través del balcó).

La Cellera de Ter

Itinerari 18 h El campament reial estarà instal·lat a la plaça de la Roca.

Lloret de Mar

Itinerari 18 h Els Tres Reis d'Orient arribaran primerament a la Pista d'Atletisme, on seran rebuts per les autoritats, saludaran i efectuaran el seu tradicional discurs reial. La comitiva continuarà per l'avinguda Rieral, Just i Marlés i passeig Agustí Font, fins arribar a la plaça de la Vila, on rebran la mainada. S'esperaran Ses Majestats amb un espectacle a les mateixes pistes a les 17.30.

Massanes

Itinerari 19 h Recorregut pel ?carrer Major que acaba al local social.

Riells i Viabrea

Itinerari 18 h Arribada a la plaça de l'Estacio per la carretera G-552, volta al barri Alba de Liste i tornada cap a les les 7 de la tarda, on es farà el pregó de reis al polisportiu. Els nens després del discurs poden saludar un per un els Reis.

Riudellots de la Selva

Itinerari 19 h Cavalcada pels ?carrers del poble

Salitja

Itinerari 18 h Els Reis arribaran des de Quart per després dirigir-se a Sant Dalmai.

Sant Dalmai

Itinerari 18.30 h Ses Majestats poden arribar un xic tard si es troben retancions des de Salitja, després aniran cap a Vilobí dOnyar.

Sant Hilari de Sacalm

Itinerari 19 h L'arribada de Ses Majestats es farà pel passeig de la Font Vella i passarà pel carrer Vic, la Plaça de l'Església, la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, el carrer Montsolís i acabarà a la plaça de l'Església. En aquest punts, serà on Melcior, Gaspar i Baltasar faran els parlaments i l'alcalde els donarà la benvinguda i la clau del poble perquè puguin entrar a totes les cases.

A la Cavalcada d'aquest any hi col·laboren els patges del grup excursionista de Sant Hilari Sacalm Forces, forts i Ferms, que faran baixades des del campanar de l'església, fent ràpel.

Santa Coloma de Farners

Itinerari 18 h Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a Santa Coloma de Farners des del Parc de Sant Salvador, passaran per Francesc Moragas, Pere Costa, Dr. Robert, Camprodon, Sant Sebastià, Noguer, Anselm Clavé, Lluís Món, plaça Farners, Major, Verdaguer, passeig de Sant Salvador, Ajuntament (on l'alcalde els donarà la benvinguda), passeig de Sant Salvador, Noguer i finalment aniran a la plaça del Firal, on recolliran les cartes de tots els nenes i en nenes.

Enguany, els caramels que repartiran els Reis seran aptes per a celíacs i aniran en tres carrosses més que en anys anteriors, per així poder portar amb més comoditat els presents per als nens i nenes de la capital de la Selva.

Sils

Itinerari 18.30 h Nova cavalcada i recorregut nou d'enguany! Passarà pel carrer de les Mallorquines, urbanització de les Mallorquines (18.45h), marxa de la Comitiva Reial de l'Ajuntament cap a la Sala Cultural la Laguna (19.30h). A aquesta sala a les vuit, salutació dels reis al poble. Abans de la cavalcada, a les sis, hi haurà una xocolatada popular davant l'Ajuntament.

Tossa de Mar

Itinerari 18 h Pont Onze de Setembre, avinguda Catalunya, Costa Brava, de la Palma, passeig de Mar, carrer Peixateries, Sant Pere i l'Església, fi de recorregut i lliurament de cartes. A 2/4 de sis de la tarda hi haurà una xocolatada popular a l'avinguda de Catalunya.

Vidreres

Itinerari 18 h Melcior, Gaspar i Baltasar faran la seva entrada a Vidreres per la carretera de Lloret. Itinerari: carretera de Lloret, Costa Brava, Pare Casals, plaça Lluís Companys, plaça de l'Església (on els Reis faran una aturada), avinguda Catalunya i retorn pel mateix camí fins al Pavelló. Serà al poliesoportiu on es donarà la benvinguda a Ses Majestat Reials i els nens i nenes els podran saludar.

Besalú

Itinerari 19 h Ses Majestats arriben el 5 de gener a Besalú amb una de les comparses més nombroses dels darrers anys, amb un total de 90 personatges i figurants. A més, enguany es comptarà amb una versió actualitzada d'en Fumet, el qual anirà acompanyat de 5 carboners. Val a dir que el recorregut dels tres Reis ha variat respecte a anteriors edicions a causa de les fortes pluges dels darrers dies. Amb tot, la comparsa reial sortirà del Pont Vell i passarà pels carrers dels Pont i Tallaferro fins arribar a la plaça de la Llibertat. Allí es podrà saludar i fer entrega de les cartes als tres Reis mentre es reparteix xocolata calenta entre els assistents.

Ses majestats també es dirigiran el mateix divendres a la tarda a la ludoteca, la llar d'infants i el centre de dia a partir de dos quarts de 5 de la tarda.

Olot

Itinerari 18.30 h Sortida de la Cavalcada Reial de l'avinguda dels Reis Catòlics. Recorregut pels ?carrers de la ciutat d'Olot.

Les Planes d'Hostoles

Itinerari 19 h Sortida de la carpa municipal, ainguda Narcís i Arnau, rambla Dolors Moreno, plaça Nova, pujada del Remei, a dalt faran un petit recorregut fins a l'església, Oració, i finalment arribada a la plaça d'Espanya on s'entregaran presents als més menuts. En cas de pluja es rebrien Ses Majestats a la carpa municipal.

Les Preses

Itinerari 19.30 h Inici a la plaça Major, continuació del recorregut de les carrosses pels carrers del poble fins al Centre Cultural on es farà la salutació als infants. A continuació lliurament de premis del concurs de fanals artístics fets a mà.

Ridaura

Itinerari 19 h Els Reis d'Orient arribaran de muntanya, mentre baixen els nens els esperaran a la Surita, davant la fàbrica vella. Tot seguit passaran pel barri del Roses i tornaran a enfilar-se després cap a la plaça del Gambeto, baixaran pel Rompaculs, seguiran per la plaça dels Tiradors i acabaran a l'església, on els nens donaran la carta, un per un, a Ses Majestats.

Sant Esteve d'en Bas

Itinerari 19.30 h Sortiran des del local de Can Tista, seguiran pel carrer Major o Ample fins a la plaça Major. A les 8 aniran a missa. Després entregaran un regal i llaminadures a cada nen per acabar a mb una gran xocolatada popular.

Sant Feliu de Pallerols

Itinerari 19 h Arribaran per l'avinguda vall d'Hostoles ?acompa?nyats pels joves intrumentistes de Sant Feliu. Es pararan a la plaça Firal, davant l'arbre dels desitjos, on llegiran tres desitjos de l'arbre a l'atzar. Després s'encaminaran cap a la sala Cales Hermans, on rebran els nens.

La Vall de Bianya

Itinerari 18.30 h Sortiran de Ca l'Enric per dirigir-se així cap a l'Hostal Nou. A les set arribaran a la ?Canya.

Banyoles

Itinerari 18.30 h Presentació dels Reis i inici de la cavalcada a l'espai La Muralla. Una hora abans s'haurà fet una xocolatada popular a la plaça de les Rodes. De les 10 del matí fins a 2/4 de 7 se la tarda estarà instal·lat el campament, també l'espai La Muralla. En cas de pluja el campament i recepció serà al pavelló de la Draga.

Borgonyà

Itinerari 20.30 h Arribada dels Reis a la plaça del poble.

Cornellà del Terri

Itinerari 18 h A la carpa del passeig Sant Jordi tindrà lloc el campament i una xocolatada popular. Cap a les 19.30 se sortirà cap al pavelló de Cornellà.

Fontcoberta

Itinerari 18.30 h Arribada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Vilavenut a dos quarts de set, després aniran al veïnat d'en Fares i arribaran a Melianta a 2/4 de 9 del vespre. Després de fer un recorregut pel veïnat s'aturaran a la plaça de Catalunya per unir-se a la xocolatada. Enguany aniran acompanyats pels grallers de Salt.

Serinyà

Itinerari 19.30 h Recorregut pels diferents carrers del poble, adoració a l'església i rebuda final a l'Ajuntament.

Porqueres

Itinerari 19 h Sortida de Can ?Carreres.

Alp

Itinerari 19.30 h Els Reis arribaran de Masella amb cercavila, passaran pel poliesportiu i després aniran a l'església a visitar el pessebre. Tot seguit es dirigiran cap a Prats de Cerdanya.

La Molina

Itinerari 18 h La recepció dels Reis començarà amb un espectacle de diables i un castell de foc, per així continuar amb la tradicional baixada de patges amb torxes per la pista llarga de l'estació d'esquí. Els patges portaran la llum a l'arribada dels Reis, que vindran ben carregats de regals pels nens i nenes. Durant tot el dia hi haurà un mercat artesà a la pista llarga.

Masella

Itinerari 18 h Els Reis arribaran al pla de Masella a les sis de la tarda i baixaran des de la muntanya amb màquines trepitja neu i escortats pels patges i tota una colla de nens, que no arriben a la centenar, que portaran torxes. A les sis seran al pla on hi haurà tota una colla de canalla on esperant-se menjant xocolata ben calentona. Passaran després pel Pla de Masella, cap a l'Alp Hotel i fins a Alp.

Puigcerdà

Itinerari 18.15 h Sortida plaça Estació, avinguda Catalunya, Higini de Rivera, Coronel Molera, plaça Barcelona, rambla Josep Maria Martí, carrer Major amunt, Capritxo (on s'aturaran i baixaran els Reis), Sant Agustí, plaça dels Herois, carrer Espanya, Escoles Pies, Major, al Campanar donen una volta, carrer Querol (en contra direcció), plaça de l'Ajuntament (pregó), Alfons I i fi a l'Església.

Campelles

Itinerari 21 h Aquests Reis Mags seran els més nocturns de la comarca. Com és habitual, hi haurà una representació d'oficis antics.

Camprodon

Itinerari 19 h Els Reis rebran tots els nens al Monestir de Sant Pere. Però els Mags hauran visitat abans la residència geriàtrica.

Capdevànol

Itinerari 18 h Els Reis rebran les cartes de la mainada a la sala Diagonal.

Gombrèn

Itinerari 19.15 h Els Reis arribaran amb carrosses.

Llanars

Itinerari 19.30 h Ses Majestats els Reis de l'Orient arriben a Llanars amb camells. A les 7.30h de la tarda baixada de torxes des del Solà d'Amunt fins a l'església de Sant Esteve de Llanars on es farà l'ofertori. Seguidament s'anirà a la zona del Toro, al costat de l'Hotel Grèvol, on hi haurà unes carpes i uns bons focs. Aquest indret és on els Reis rebran tots els nens i nenes i repartiran caramels.

Molló

Itinerari 19 h Trobada a la plaça de la Comunicació. Ses Majestats es desplaçaran després a l'església a adorar el nen Jesús.

Ogassa

Itinerari 19.30 h Rebuda de Ses Majestats al poble.

Planoles

Itinerari 19.30 h El Reis arribaran amb tren.

Pardines

Itinerari 20 h Arribada a la plaça del poble i recepció a l'església.

Queralbs

Itinerari 19.30 h Ses Majestats arribaran amb cremallera procedents de la Vall de Núria.

Ribes de Freser

Itinerari 18.30 h Es rebran els reis a la plaça del Restaurant dels Caçadors amb una xocolatada per a tothom. Després de recórrer places i carrers faran la tradicional adoració a l'església i seran rebuts per l'alcalde.

La Ral

Itinerari 18 h Agafaran quads per dirigir-se a Sant Pau de Segúries.

Ripoll

Itinerari 18 h Ampli recorregut pel poble que acabarà al balcó de l'Ajuntament. Posteriorment seran a la sala Eudald Graells per rebre les cartes de la mainada.

Sant Joan de les Abadesses

Itinerari 18.30 h Arribaran pel barri de l'Estació i s'encaminaran cap al centre de la Vila passant per la pujada de l'Estació, pont Nou, carrer Comella, carrer Pere Rovira, plaça Torres i Bages, passeig Comte Guifré, carrer Major i Plaça Major, on el nens i nenes el podran recordar el que han demanat a les seves cartes.

Sant Pau de Segúries

Itinerari 18.15 h Arribaran en quads des de la Ral. Seran rebuts per les autoritats i porteriorment portaran una ofrena a l'església ?parroquial, amb les parlaments i el repartiment de caramels.

Setcases

Itinerari 19 h Arribada dels reis d´orient a Setcases. A les 19h pel camí de Vall Llobre.

Vall de Núria

Itinerari 17.10 h Els actes començaran amb la sortida d'un tren cremallera especial des de Queralbs. Els nens de l'alberg Pic de l'Àliga baixaran en telecabina fins a l'estació de muntanya. A les 17.30 tots els nens faran xocolatada al Bar Finestrelles. A les sis, Ses Majestats baixaran per la zona del Bosc, acompanyats per les torxes dels monitors de l'Escola d'Esquí de Vall de Núria, i hi haurà un espectacle pirotècnic. Porteriorment, els Reis faran el pregó de benvinguda i visitaran el santuari de la Mare de Déu de Núria. A les 19.30h sortirà un tren cremallera especial de baixada i un telecabina especial per pujar a l'alberg Pic de l'Àliga.

Vallfogona deL Ripollès

Itinerari 20.30 h Els nens rebran els Reis al local cultural, on podran entregar les seves cartes. Per acabar, hi haurà xocolata calenta i coca per a tots.