Un grup de veïns del carrer Jacint Verdaguer d'Arbúcies estan recollint signatures per tal d'aconseguir millores de seguretat en aquest sector de la població, conegut com l'antiga carretera que va de Viladrau a Sant Hilari i que, actualment, està integrada al nucli urbà. En aquest vial fa mig any hi va haver un atropellament, assegura la portaveu dels veïns, Nati Cuesta, i per això i perquè, "la gent va molt ràpid conduint i els veïns no tenim vorera i no ens sentim segurs" han engegat una campanya de recollida de firmes per tot el poble.

L'objectiu de les signatures és entregar-les al consistori per tal que l'Ajuntament d'Arbúcies faci "les gestions necessàries per tal de reclamar o posar pilones i arreglar les voreres" que estan en mal estat o, fins i tot, en algun tram ni existeixen.

Els veïns han optat per iniciar una recollida de signatures perquè, "un veí va anar a l'Ajuntament i de moment, no s'ha fet res i s'ha anat deixant", assegura Cuesta i "demanen que se'ns escolti ja".

La portaveu dels veïns explica que la inseguretat viària pels veïns ha arribat a tal punt que han parlat personalment amb els vigilants municipals però que, aquests, "tampoc ens han arreglat res".

Els veïns del carrer Jacint Verdaguer allargaran la recollida de signatures fins a omplir-ne uns 25 fulls, assegura Nati Cuesta i llavors, s'entregaran al consistori d'Arbúcies, del qual s'espera alguna resposta que posi fi a la "inseguretat que sentim mentre passegem o travessem el nostre carrer", diu.