Aquesta fira, organitzada per l'Ajuntament de la capital de l'Alt Empordà, convertirà aquesta ciutat en l'aparador del camp on els representants del món agrari podran conèixer algunes de les últimes novetats que en matèria de maquinària, productes i serveis agrícoles i ramaders han sortit al mercat des de l'últim FIRAGRI, celebrat el 2007.

L'organització d'aquest esdeveniment, ha informat que treballen amb les previsions de mantenir l'espai d'exposició i el nombre d'expositors de l'última edició.

Està previst que l'espai també aculli una sala d'actes on es faran algunes de les activitats paral·leles de la mostra com la inauguració i diverses jornades de temes d'actualitat que afecten directament els dos sectors representats a la fira, el sector agrari i el ramader i que, en aquests moments, s'estan definint.

Alguns dels expositors que estaran presents en aquesta mostra han avançat algunes de les novetats que exposaran, com un sistema de control biològic de plagues en la via pública; una màquina per cobrir la terra dels horts amb plàstic evitant que creixi l'herba i un Quad totalment equipat per dur a terme les tasques agrícoles.

Firagri s'instal·larà a la zona sud de Figueres, al recinte Firal d'aquesta localitat, que està situat al carrer Alemanya del polígon industrial figuerenc.

La mostra serà visitable cada dia de les 10.00 hores a les 19.30 hores i el preu de les entrades serà de 2'50 euros.