Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per la seva presumpta participació en un robatori amb força en un establiment d'Arenys de Mar (Maresme). Després de perpetrar l'assalt, els tres homes van intentar fugir en un cotxe amb el botí, valorat en 25.000 euros. Els detinguts van robar un miler d'articles de perfumeria i cosmètica d'importants marques comercials i prop de 600 euros en metàl·lic. Són de nacionalitat romanesa i ja han estat detinguts diverses vegades per robatoris amb força en comerços del Baix Llobregat, la Selva, Maresme i Barcelonès, segons han apuntat els Mossos d'Esquadra.

Una patrulla de Mossos que, la matinada del vuit de gener, estava fent tasques de seguretat ciutadana va rebre l'avís de la Policia Local d'Arenys de Mar sobre la fugida d'un cotxe relacionat amb un robatori que s'havia comès feia poc en un comerç del carrer Montserrat. Immediatament, els agents van observar com un automòbil sortia a gran velocitat per un carrer, fugint d'un vehicle que duia un logotip dels agents municipals.

Els Mossos es van afegir en el seguiment. Malgrat els indicatius policials, el cotxe va continuar la carrera en direcció a Arenys de Munt, per la carretera C-61. Finalment, els tres ocupants van poder ser detinguts.

En l'escorcoll del cotxe, els agents van localitzar prop de 1.200 d'articles de cosmètica i perfumeria com colònies, perfums i maquillatges d'importants marques comercials, valorats en 25.000 euros. Els productes estaven distribuïts en bosses d'escombraries.

Els assaltants són de nacionalitat romanesa i ja han estat detinguts diverses vegades per robatoris amb força en comerços del Baix Llobregat, la Selva, Maresme i Barcelonès. Es tracta de Gogu M., de 24 anys i domiciliat a Mataró; Daniel M. P., de 24 anys i també domiciliat a Mataró; i Adrian I. E., de 18 anys i domiciliat a Madrid.

Els tres detinguts, presumptament formen part d'una organització delictiva, amb un repartiment de tasques molt marcat. Una part del grup estudia l'establiment comercial abans d'assaltar el comerç, una altra entra a l'establiment per localitzar els objectes d'interès i una tercera comet el robatori.

Els arrestats van passar aquest divendres a disposició judicial i el jutge els va ordenar la llibertat provisional.