Santa Pau farà la Fira de la Fesolada el proper 18 de gener. L'acte central de l'esdeveniment serà la degustació de diferents plats elabrorats amb fesols de Santa Pau a la plaça Major que tindrà lloc al voltant de les 12 del migida. Paral·lelament hi haurà una Missa Solemne a l'església parroquial en honor al patró de la Fira, Sant Antoni Abat. A la una del migdia, les autoritats atorgaran el Fesol d'Or.

La fesolada no es limita a la degustació, a la qual participaran 14 restaurants, sinó que es tracta d'unes autèntiques festes del fesol de Santa Pau. Així, els actes començaran ja el dissabte 17 de gener amb un cafè concert a càrrec del grup Cafè Trio a la sala d'Actes del Centre Cívic. Tot seguit tindrà lloc un gran ball.

El diumenge es preveu que s'iniciï amb la instal·lació de les nombroses parades que solen establir-se als carrer del nucli medieval. A partir de les 11, hi haurà la cercavila i animació al carrer. A 3/4 de 12 del migdia el Cor Parroquial cantarà els goigs de Santa Pau. A la tarda hi haurà sardanes i actuació de la faràndula.