CiU ha negat que durant el seu govern municipal, amb el PSC, no es fes manteniment al CEIP Ruiz Amado. L'exalcalde i regidor (CiU), Xavier Sanllehí, s'ha mostrat indignat per les declaracions de l'alcalde (ERC), Salvi Güell, que després d'anunciar una inversió a l'escola manifestés que el motiu de deteriorament del centre és degut al fet que "durant molt de temps no s'ha treballat com calia per al seu manteniment".

"És mentida, estem indignats" ha manifetat Sanllehí, que ha explicat que durant el seu mandat "es va renovar la instal·lació, s'hi va posar calefacció, vàrem pintar l'interior i l'exterior, amb tanques incloses, vàrem canviar les persianes, al pati nou, hi vam posar jocs infantils", entre altres obres. Sanllehí ha criticat que, en comptes de limitar-se a explicar les obres que han portat a terme, els culpin de falta de manteniment i els demana que "ens deixin en pau".

La regidora d'Educació en el moment del govern de Sanllehí, Anna Colomer, ha afegit també que cada any es feia alguna actuació que es demanava des de l'associació de pares.