El Mossos d'Esquadra van detenir la nit d'aquest dijous 8 de gener Johnny Michael Raoul D. W., de 30 anys, de nacionalitat belga i veí de Blanes com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència comès feia pocs minuts. El detingut va passar a disposició judicial el cap de setmana i va ingressar a presó. Una patrulla de Mossos que feia tasques de seguretat ciutadana a Blanes, va rebre l'avís el dijous cap a les nou del vespre que s'acabava de cometre un robatori amb una arma de foc en un supermercat de la població. Mentre els Mossos es dirigien al supermercat, un testimoni va dir-los que un home amb el rostre tapat corria pel carrer s'Auguer en direcció a la plaça Catalunya.

Els agents els van perseguir, i aquest va ser detingut sense oferir resistència. En escorcollar-lo, li van trobar una arma de foc simulada, un passamuntanyes negre i un esprai de defensa. El detingut coincidia amb la descripció que la policia disposava del lladre que, minuts abans, havia entrat al supermercat de Blanes quan l'establiment anava a tancar. El lladre, que va robar el supermercat després d'amenaçar cinc treballadores, va fugir a peu.

El detingut també seria un dels dos autors del robatori que va patir un altre supermercat de Blanes el dia 23 de desembre. Aquest també va robar una botiga d'esports de Lloret de Mar el passat dia dos de gener.