Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Ripoll, dissabte al migdia, van fer un acte de protesta contra la inversió d'1,4 milions d'euros per a la rehabilitació de la caserna de la Guàrdia Civil. El portaveu de les JERC a Ripoll, Oriol Clusells, va assenyalar que consideren que la inversió és un malbaratament de recursos. La protesta en la qual van participar deu membres de la JERC, va consistir en el desplegament d'una pancarta que deia habitatge sí caserna no.

Tot seguit va tenir lloc una roda de premsa, en la qual Oriol Clusells va indicar que destinar a un edifici de grans dimensions només uns sis agents és un malbaratament. També va demanar el retorn de l'edifici a la localitat per tal d'aprofitar-lo per a pisos per a joves i gent gran.

El portaveu va avançar que les JERC esperaran els resultats de les primeres converses entre l'alcaldessa de Ripoll, Teresa Jorda, i el delegat del Govern, Joan Rangel, per continuar les protestes. L'Ajuntament de Ripoll ha demanat la cessió de l'edifici.