Els veïns de Lloret Residencial comencen demà mobilitzacions de protesta per l'estat en què està aquesta urbanització selvatana. En concret, es queixen que l'Ajuntament de Lloret no ha fet la recepció de l'àrea residencial i, per tant, de la manca d'alguns serveis i problemes, com el subministrament d'aigua, que amb l'estiu queda interromput a causa de la forta demanda.

Santiago Vázquez, un dels veïns de la urbanització explica que l'acte de protesta consistirà en una manifestació que anirà des de l'estació d'autobusos de la vila, passant per l'avinguda Just Marlés i acabant a davant l'Ajuntament de la població, on es llegirà un manifest de protesta.

Vázquez remarca que la recepció de la urbanització s'havia de fer fa "almenys dos anys" i que des de l'any passat, quan ja protestaven pel mateix, no se'ls està escoltant per part de l'Ajuntament. I d'altra banda, remarca que la deixadesa de la urbanització es fa palesa en el fet que "no es netegen les zones verdes ni les parcel·les propietat de l'Ajuntament", i d'altra banda reclamen que es faci la neteja "perimetral per evitar incendis a la zona, que no s'ha fet", va ressaltar el veí de Lloret Residencial.

Per tot això, comenca aquest diumenge a les onze del matí la primera de les mobilitzacions, que s'estendrà també als dies 2 i 9 d'agost.