La Diputació de Girona està portant a terme l'ampliació de la carretera GI-V-5331, d'Aiguaviva a l'aeroport de Girona, projecte en el qual s'inverteixen 2.483.691,23 euros. Les obres estaran acabades a començament d'aquesta tardor. Segons fonts de la Diputació, les obres es porten a terme davant la necessitat de millorar la calçada "tant per motius de seguretat viària com de mobilitat, atès que per aquesta ruta hi solen circular cada dia una mitjana de més de 3.000 vehicles, entre els quals hi ha un 8,4% de vehicles pesants". Des que les instal·lacions de Vilobí funcionen com a base de vols de baix cost, el trànsit ha augmentat considerablement, i més ara que s'ha eixamplat la carretera de Girona a Santa Coloma, perquè són molts els vehicles procedents de Bescanó i Salt que no passen per la carretera N-II i fan via per la carretera d'Aiguaviva.

Els treballs consisteixen en la supresió dels revolts, al marge de l'ampliació de la calçada, que passa a tenir una amplada de sis metres més dos metres de vorals per banda. La longitut total del recorregut és de 4.340 metres i es dóna la circumstància que es van trobar diverses sitges que, segons fonts de la Diputació, "van ser estudiades coordinadament amb el Departament de Cultura i, una vegada vist que no tenien cap valor arqueològic, van ser retirades".

Així mateix -i sempre seguint les fonts esmentades-, el terreny de la carretera comptava amb un substrat de pitjor qualitat de la prevista, de manera que s'ha hagut d'estabilitzar, "cosa que ha encarit l'obra en un vint per cent, passant del pressupost d'adjudicació inicial de 2.073.083,46 euros a l'actual de 2.483.691,23 euros". El projecte el realitza l'empresa constructora Fusté. L'ampliació d'aquesta carretera és el pas previ a l'ampliació de l'altre vial, el que uneix la N-II, des del giratori de Riudellots de la Selva, a l'entrada de les instal·lacions aeroportuàries gironines i al CIM la Selva. Aquest darrer projecte el realitzarà Carreteres de la Generalitat, ja que la ruta és de la seva competència.