Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Bàsica Policial de la Selva Litoral de Blanes van detenir aquest dimarts quatre homes com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues, se'ls va comissar 21,20 grams de marihuana, 27 grams d'haixix, cocaïna i pastilles tipus èxtasi. Tres del detinguts tenen antecedents i van passar a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes. Els detinguts, tots d'ells de nacionalitat gambiana, són Mahamadou C., de 22 anys, veí de la Jonquera; Alhagie S., de 30 anys, veí de Vidreres; Mahamaou T., de 33 anys, veí de Lloret de Mar i Ousman T., de 32 anys, veí de Salt.

Els fets van passar el dimarts, quan cap a dos quarts de nou del vespre, agents de la comissaria de Blanes, mentre feien tasques de seguretat ciutadana per la població de Lloret de Mar, van observar diferents persones d'origen subsaharià que es trobaven davant d'una discoteca amb actitud vigilant. Els agents s'hi van dirigir immediatament, ja que feia unes hores en el mateix lloc s'havia detingut un altre home acusat d'un delicte contra la salut pública.

Quan els mossos van atansar-se al lloc van veure com els homes canviaven la seva actitud vigilant per una d'aparent tranquil·litat i es van asseure prop de l'escorça d'un arbre. Els policies van identificar i escorcollar els quatre homes.

De resultes de l'escorcoll dels homes i de l'entorn (també a l'escorça de l'arbre) els agents hi van trobar diferents bosses de plàstic, embolcalls i alguns bitllets d'euro doblegats. De les bosses trobades, els mossos van comissar en total haixix, cocaïna, marihuana i pastilles tipus èxtasi.