Una dona va quedar greument ferida a Lloret de Mar el dissabte a la nit per culpa de l'impacte d'una pedra al cap mentre caminava per un camí de ronda proper al monument de la Dona Marinera.

La víctima, de mitjana edat i de nacionalitat israelita, estava passejant la nit del dissabte al diumenge per un camí de ronda de la localitat selvatana. La dona anava acompanyada per una dotzena de persones més i amb la companyia d'una guia. De sobte, va tenir mala sort i una pedra, d'una dimensió comparable aproximadament a un casc de motocicleta, es va desprendre d'una zona propera a una roca coneguda com la Roca d'en Maig. La pedra va caure d'una alçada d'uns dos o tres pisos i va impactar contra la dona.

Pèrdua de coneixement

L'impacte va provocar la pèrdua del coneixement a la víctima, i al lloc dels fets va anar-hi agents policials i serveis mèdics. Acte seguit, la ferida va haver de ser traslladada a l'hospital Josep Trueta de Girona per un fort cop al cap. Ahir al vespre la dona encara estava ingressada al departament d'Urgències de l'hospital gironí en estat greu. Les conseqüències de l'impacte són lesions d'àmbit cerebral.

Al lloc dels fets es podia veure ahir a la tarda una tanca metàl·lica en la qual s'avisava, mitjançant un cartell, que hi havia perill d'esllavissament, tot i que s'hi podia passejar.