??

El grup d'EUiA-ICV de Blanes, a l'oposició, va assegurar ahir en roda de premsa, tot i que sense cap mena de prova, que després de tota la polèmica generada per una mala recol·lecció de la brossa orgànica i de rebuig, sospiten que ara la concessionària FCC hagi acatat recollir diàriament i posar dos camions -un per a cada tipus de residu- al centre del poble per "aconseguir el nou concurs", afirmava el cap de llista d'EUiA-ICV, Joan Salmerón.

El regidor ho argumenta en el fet que és ara quan l'Ajuntament de Blanes està redactant la nova plica pel servei d'escombraries i la seva presentació, segons Salmerón, podria ser el setembre vinent. I d'altra banda, aquest també va explicar que cal que el regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo (PP), i l'Ajuntament demostrin com ara, després de fer el porta a porta diàriament al centre, aquesta feina no suposa un sobrecost per al consistori.

I és que Salmerón es pregunta "si el Departament d'Hisenda té previst aquest possible augment de cost i si s'ha valorat un canvi de partida" i, si no és així, assegura que "no s'entén si es deixarà de fer neteja o recollida en algun indret o sinó, tenim sospites que tot es fa per favors", va remarcar.

El número dos d'EUiA-ICV, Paco Martínez, també va afirmar que després de la denúncia pública del seu grup sobre la barreja de residus , que ja no es fa, que ara la solució trobada fa que "el cost es dupliqui". I aquest va recordar que el consistori té un dèficit de 12 milions d'euros amb l'empresa i que el pacte entre CIU-PP-PDB i ERC preveu que la demanda dels republicans es rebaixi un milió, un fet que el grup dubta que s'obtingui.