El president del Partit Popular a Catalunya (PPC) a Girona i diputat al Parlament, Josep Enric Millo, es va reunir ahir amb membres del PPC de l'Alt Empordà, els quals li varen traslladar, entre d'altres, la preocupació generalitzada que hi ha amb el retard de les obres de desdoblament de la Nacional II (N-II) des de Tordera fins a la frontera francesa.

En aquest sentit Millo va afirmar que "la paràlisi que pateixen les obres de desdoblament de la N-II a les comarques gironines és responsabilitat del Govern Espanyol, per la seva incapacitat de gestió, i del Govern Català per la seva permissivitat i passivitat davant els incompliments reiterats del Govern central pel que fa al bon desenvolupament d'aquestes obres". Millo també va afegir que "el projecte de desdoblament de la N-II és una obra planificada i endegada pel Govern del Partit Popular i ha estat durant els anys del Govern de Zapatero que aquestes han quedat majoritàriament paralitzades".

El president popular va explicar que "la paralització de les obres de desdoblament de la N-II és per desgràcia una realitat" ja que ara mateix no hi ha cap obra en marxa a les comarques gironines.