La deixalleria de Vidreres va fer entrega, dijous passat, de la targeta d'usuari número 100. En les tres primeres setmanes de funcionament de la deixalleria s'han registrat una mitjana de 10 visites diàries, que fan 50 a la setmana. El consistori considera que això significa una bona acceptació d'aquest servei per part de la ciutadania i una bona disposició per participar en el reciclatge.

Els residus que més s'han pogut recollir durant aquests dies són els televisors, oli de cuina fregit i esporga. Resulta anecdòtic el fet que un usuari hagi fet entrega d'una ampolla de girasol precintada i caducada des de feia sis anys.

Des del consistori consideren que encara són pocs els residus que arriben a la deixalleria i asseguren que caldrà potenciar el reciclatge. Sobretot pel que fa a productes de manteniment de la llar, dels automòbils, de l'hort i del jardí.

Coincidint amb la posada en marxa de la deixalleria, el consistori ha tancat el contenidor de restes vegetals de Mas Flassià, per la qual cosa els usuaris d'aquest contenidor hauran d'anar a la deixallera.