Uns lladres especialment perseverants van entrar la matinada del passat dissabte 8 d'agost a robar al bar de Can Taulina de Lloret, situat al polígon industrial de la carretera de Vidreres, a prop de l'ermita de les Alegries. Els lladres van endur-se una de les màquines escurabutxaques del local i tot apunta que no van tenir temps per carregar l'altra perquè es va disparar l'alarma del local. Però això no els va suposar cap problema perquè la matinada de diumenge van tornar al local per endur-se la segona màquina. A més, també van robar pernils i ampolles d'alcohol.

"Ens vam trobar el bar fet un desastre", va explicar el propietari, Teodoro García. El dissabte al matí en anar a obrir es van trobar el local regirat i que hi faltava una màquina i diversos productes. El diumenge, per contra, es van trobar les màquines enregistradores per terra i el mobiliari potes enlaire. Els lladres no es van poder endur més diners que els que hi havia dins les escurabutxaques perquè dins les enregistradores no hi havia res. García calcula que dins de cada màquina escurabutxaques hi havia uns 500 euros de canvi més els diners que hi haguessin posat els jugadors. Els lladres van descargolar unes plaques que hi ha a la part baixa de la porta del bar per entrar-hi i després van obrir el pestell des de dins.

Es calcula que per endur-se una màquina escurabutxaques a pes de braços devien entrar al bar almenys tres homes amb un carretó. Les destrosses semblen obra d'un mall. L'alarma del local va saltar al cap de deu minuts, i García explica que "vaig arribar jo al bar abans que la policia". No és la primera vegada que aquest estiu hi ha un assalt en aquest polígon, situat als afores de Lloret. Al garatge Renault hi van entrar fa unes setmanes i es van endur els ordinadors.