La secció sindical d'UGT a l'Ajuntament de Blanes ha enviat un comunicat a tots els seus afiliats en què carrega contra l'interventor i el titlla de mentider davant la impossibilitat de poder aplicar els acords signats en la Mesa de Negociació del 20 de gener passat.

Així, el sindicat considera que el funcionari "no diu tota la veritat i carrega contra el departament de Recursos Humans" per haver inclòs l'augment del 2,3% de l'IPC i l'increment del 2% del 2009 al sou dels treballadors, a més de la creació de 60 noves places, 30 de les quals "ja estan cobertes provisionalment", en la proposta d'aprovació del capítol I dels pressupostos municipals. UGT assegura que aquestes circumstàncies no tenen res a veure amb l'acord adoptat a la Mesa Negociadora i que, per tant, no poden usar-se com a excusa.

A la carta, el sindicat acusa l'interventor de ser un treballador deslleial respecte a la resta de personal de l'administració i li refrega que el ball de números que ha impedit l'acompliment dels acords potser es deu al fet que tant ell com la resta de personal d'habilitació nacional "no estan subjectes al conveni i que, per tant, aquests temes no els afecten".

A banda de criticar l'interventor, el sindicat s'ha mostrat disconforme amb la "passivitat de l'equip de govern" que, a parer seu, és el que ha provocat la realització de les "xiulades setmanals i els enfrontaments amb diferents regidors".

Malgrat tot, UGT no s'absté de fer una crida a tots els empleats perquè s'uneixin en les reivindicacions i no deixin que les habituals protestes siguin realitzades pel mateix grup de persones, ja que això comporta friccions entre treballadors a causa que els acords s'aplicaran a tots els membres del consistori i tan sols una minoria, composada especialment per personal de la policia, són els que s'han atrevit a sortir al carrer.