Els propietaris i usuaris de places d'aparcament del carrer Jaume I, a Blanes, van reclamar dimecres a l'Ajuntament poder "entrar i sortir dels garatges i places d'aparcament durant tota la durada de les obres i sense restriccions horàries". A més, han sol·licitat que durant els dies en què puntualment s'hagi d'impedir l'accés a qualsevol garatge o aparcament que s'anunciï amb una setmana de marge. Tal com està estructurada l'execució de les obres tan sols podrà accedir-se als aparcaments entre les set de la tarda i les vuit del matí.

Els veïns, molestos, asseguren que el projecte es podria desenvolupar per trams a causa de l'amplada que presenta el carrer i que facilitaria al mateix temps l'accessibilitat als garatges i aparcaments en tot moment. Els residents també recorden que a la zona hi ha 58 persones amb mobilitat reduïda a les quals els afectarà en gran mesura la realització de les obres a tot el carrer perquè els dificultarà el pas.

En la reclamació, els veïns també han aprofitat per queixar-se de la tardança de l'avís realitzat pel consistori. Afirmen que dijous passat, 27 d'agost, l'Ajuntament va penjar els cartells informatius als pàrquings del carrer explicant que a partir de l'1 de setembre s'iniciarien les obres -que duraran quatre mesos- i que a la via només hi podran accedir vianants.