Ja és oficial. L'establiment de restauració i sala de festes Rocamar, a Tossa, ja no té llicència d'activitats. Fa un mes l'Ajuntament ho havia advertit però els propietaris del local van esperar fins a l'últim moment perquè expirés el justificant de recepció de Correus on el consistori els ho comunicava. Dimarts, però, es va trametre en mà al representant dels propietaris la denegació de llicència.

L'alcaldessa de la població, Imma Colom (CiU), explica que s'han donat ordres a la policia per controlar que l'establiment no s'obri al públic. No obstant això, li consta que des de dimarts ha restat tancat.

A banda de perdre la llicència d'activitats, el Rocamar s'enfronta a una sanció de 10.000 euros imposada per la Direcció General de Costes, ja que té l'obligació de retornar al seu estat original el soterrani excavat a la roca on hi ha ubicada la sala de festes. I és que precisament els propietaris del local van ampliar de forma il·legal l'establiment, cosa que va ser denunciada per uns veïns el 28 de novembre de 1996.