Els centres educatius de les comarques de Girona no tenen les plantilles tancades del tot. Els sindicats ignoren si s'han nomenat més o menys professors que l'any passat gràcies al nou sistema telemàtic que ha endegat el Departament d'Educació. No obstant, el que si es pot consultar són les interinitats i substitucions de difícil provisió de primària (no telemàtiques) que s'oferten a la província. Educació va penjar ahir una llista on es detallen 37 llocs de treball diferents.

La majoria de les ofertes que oferia el departament d'Educació són per cobrir terços de jornada i substitucions, però encara s'hi poden trobar interinitats per a tot el curs. Els interessats en alguna d'aquestes ofertes de feina només ha d'omplir la sol·licitud que trobarà en la mateixa pàgina web dels serveis territorials d'Educació i enviar-la al correu electrònic que es detalla.

Entre les ofertes en destaquen vuit de la ciutat de Girona: hi ha terços de jornada al CEIP Taialà, al CEIP Cassià Costal o a l'IES Montilivi per a tot el curs escolar. De la mateixa manera a Blanes o a Figueres hi ha quatre ofertes més a cada municipi. Per exemple el CEIP Pinya de Rosa de Blanes té una vacant de mitja jornada a primària o l'EOI de Figueres que n'ofereix una altra fins al 31 d'agost del 2010. Així mateix la llista ofereix possibles contractacions a Sant Feliu de Guíxols, Vidreres, Vilafant, Vilobí d'Onyar, Olot, Roses, Bellcaire o Anglès, entre d'altres.

Dimecres, més nomenaments

D'altra banda, per aquest dimecres el Departament d'Educació té previstos més nomenaments per al pròxim dimecres i divendres a la província de Girona. Els interessats a cobrir les substitucions es podran conectar a la web dels serveis territorials d'Educació a Girona entre les dotze i la una del migdia. De la mateixa manera, els docents que quedin en reserva podran fer la seva consulta entre dos quarts de dues i dos quarts de tres de la tarda.