La inauguració de la Ciutat Esportiva es manté sine die tant per part de l'Ajuntament com de la Generalitat i això que aquesta última preveia recepcionar les instal·lacions esportives del pavelló el juliol perquè l'Ajuntament obrís oficialment quan així ho decidís. I això que durant el passat abril, quan ambdós ens públics van realitzar un pacte institucional per tal que Blanes retornés el deute de 30 milions d'euros a l'Institut Català de Finançes, va comentar-se que aquesta temporada podria entrar en funcionament el complex gimnàstic.

El cert és que a dia d'avui els arquitectes estan realitzant proves del funcionament de les xarxes d'aigua, gas i llum. Una vegada n'hagin donat el vistiplau caldrà realitzar les proves pertinents dels equipaments per tal de certificar que les instal·lacions estan en òptimes condicions per començar a entrar en funcionament, per a la qual cosa tampoc caldria disposar de tot el mobiliari.

A tot això cal sumar que els camps de futbol no estan urbanitzats. De fet, es preveu que acabar l'entorn de la Ciutat Esportiva amb la instal·lació de l'enllumenat, la creació d'un carril bici i l'adequació dels camps de futbol, costarà tres milions d'euros. No obstant, això formarà part d'un projecte nou que s'haurà de treure a concurs.