VL'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes organitzarà el 17 d'octubre vinent la I Fira de Fotografia al Carrer. En concret es farà al carrer Raval i mostrarà fotos de tendències artístiques actuals.

agi per endavant la meva felicitació al consistorid'Hostalric, i suposo que sobretot als seus col·laboradors, per la magnífica fira gastronòmica i d'artesania que hem viscut el passat cap de setmana.

No fos cas que encara m'hagi d'escoltar que només veig les coses negatives del meu ajuntament.

Això no treu que els hagi de recordar que tenim pel mig la V fase de la intervenció a les muralles d'Hostalric, esdeveniment que els ha convertit en uns especialistes en l'art d'enganyar alguns vilatans del poble. Només cal recordar alguns fets: fa aproximadament un any vam escoltar de boca del nostre batlle, a l'entrada d'un ple municipal, una frase que se li recordarà temps enllà: "No cal preocupar-se, la intervenció a les muralles no es farà si els veïns no volenÉ"

En l'única reunió que s'ha dignat fer amb els afectats, mes de març, ens va asegurar que ens enviaria per escrit les raons que els movien a dur el projecte endavant, se li ha recordat el passat 26 d'agost i encara estem a l'espera. Cal recordar que hem passat d'una cessió voluntària a una ocupació directa, que d'una oferta de 894, 25 euros per art de màgia s'ha passat a 3094, 12 euros i no ha rodat el cap d'algun tècnic municipal per la feina ben fetaÉ Que hem passat "Éde la gran preocupació pels veïnsÉ" manifestada als mitjants de comunicació al comentari "Éun jutge decidirà qui te la raóÉ" expressat en un dels darrers plens municipals.

La veritat és que sembla que sabem vendre molt bé el poble a la gent de fora, però als de casa, sobretot als del nucli antic, des del primer dia dóna la impressió que ens volen vendre "la moto". Reitero les meves felicitacions per tan reeixida fira, tant de bo pogués dir el mateix en altres temes!