El Golf d'Aro, del terme de Santa Cristina d'Aro, però situat a la urbanització Mas Nou de Platja d'Aro, promou la construcció d'un hotel de quatre estrelles dins de les seves instal·lacions. Actualment, la promotora Oldari Tores SL, ha iniciat la tramitació del pla especial a través de l'Ajuntament de Santa Cristina i ha presentat al Departament de Medi Ambient un informe ambiental preliminar d'aquesta zona hotelera. Els terrenys afectat per aquest pla especial es troben dins de l'Espai d'Interès Natural del massís de les Gavarres i actualment tenen una àrea de magatzem. Fonts municipals han apuntat que la intenció que l'hotel tingui un centenar d'habitacions.

El POUM de Santa Cristina contempla aquest hotel i, de fet, el considera d'"interès públic pel que fa al recolzament del sector turístic dins del municipi". El projecte és construir-hi un edifici principal que seria l'hotel, un magatzem que ocuparia uns 570 metres quadrats i restaurar com a recepció l'edifici que ja existeix i que té una superfície de 80 metres quadrats. A més, la zona de darrere de l'hotel es preveu que s'habiliti com a aparcament.

Quant a l'estudi d'impacte ambiental, el document apunta que el punt més afectat serà el visual, tot i que s'apunta que l'edificació de l'hotel no seria visible des de Platja d'Aro, Castell d'Aro o Santa Cristina i "només serà visible des de les mateixes instal·lacions del golf o des de Hapimag".

En aquest sentit, el document aporta tres alternatives, de les quals la primera és la menys impactant, perquè té menor impacte visual, és més compacte, quasi no afecta el petit bosc que hi ha al sud i ofereix bones vistes. Aquesta alternativa té forma de punta de fletxa i vol ser d'una estructura lleugera i senzilla encarada cap al sud, és a dir, cap a la mar.