Santa Cristina d'Aro doblarà el número de forats de golf que té actualment, que són 36 entre el Golf Costa Brava i el Golf d'Aro. Precisament, aquest primer està ?executant l'ampliació dels 18 forats que té en 9 més, mentre que n'hi ha 18 més d'aprovats definitivament a Mas Torrellas en la modalitat de pitch & putt -que suposa una extensió de terreny més petita que un camp de golf- i l'Ajuntament té sobre la taula la tramitació de nou forats més a Riera dels Molinets. Aquest 18 forats nous poden ampliar-se en els pròxims mesos amb Can Jofre, on està previst fer-hi també un pitch & putt, malgrat que a l'Ajuntament cristinenc encara no hi ha arribat cap proposta. Unes instal·lacions que tenen l'obligació d'utilitzar l'aigua de la depuradora de Castell d'Aro, que no és potable, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, Xavier Sala (ERC).

Santa Cristina d'Aro té una llarga tradició lligada a aquest esport del pal i les pilotetes: el 1989 es va obrir en aquest municipi baixempordanès el primer camp de l'Estat de pitch & putt; concretament va ser a Can Dalmau, que va tancar els seus terrenys a principis del 2005. Precisament, la finca va ser adquirida per l'editor del Grup Planeta, José Manuel Lara Bosch, que té entre mans el pitch & putt de Can Jofre. Aquest equipament encara està en una fase inicial a l'espera que presenti el pla especial a l'Ajuntament, quan se sabrà què s'hi farà, entre ells els forats que tindrà.

Quant a l'ampliació del Golf Costa Brava al sector Tueda, Sala ha explicat que la seva tramitació es va inicar fa aproximadament una dècada, i ara les obres ja han començat. Aquests nou forats d'ampliació estaran lligats amb els nou de la riera dels Molinets, que s'està tramitant i on es destinen 6.000 metres quadrats per a ús hoteler de quatre estrelles i 1.800 per a ús d'aparthotel o, també, hoteler. A Mas Torrellas també es preveu l'ampliació de l'hotel. De fet, segons ha explicat el regidor d'Urbanisme, aquests tres golfs i pitch & putt que estan en dansa ja estaven previstos en les normes subsidiàries, anteriors a l'actual POUM, que va entrar en vigor el 2008.

Sala ha afegit que tots aquests forats i usos estan previstos en el POUM, alhora que assegura que l'Ajuntament també ha desestimat algun d'aquests equipaments, com un a la zona de la Font Picant.

Per l'Ajuntament i Sala, aquests equipaments esportius i hotelers poden convertir el municipi en "un referent turístic i un motor important amb els municipis veïns, amb el port nàutic i centre comercial de Platja d'Aro i l'oferta cultural de Sant Feliu amb el futur Museu Thyssen"