Els tres regidors d'Unitat per Palau (UP) van tornar a abandonar dimecres al vespre la sessió plenària de Palau-saverdera després de l'interrogatori per part de l'equip de govern a través de quatre mocions de censura demanant-los explicacions per declaracions i opinions que han manifestat públicament referents al Sun Village. El govern arribava a demanar documentació que acredités cadascuna de les afirmacions, algunes com el fet que la llicència atorgada per construir el Sun Village és il·legal, una qüestió que expressa el jutge a la sentència d'enderroc.

Abans que l'equip de govern comencés la lectura de les mocions, els tres regidors d'UP van abandonar la sala. CiU, però, va llegir les mocions i va procedir a aprovar-les.

Les preguntes del govern es referien, per exemple, a manifestacions d'UP demanant negociar per resoldre el cas del Sun Village. El govern amb la moció demanava quina prova tenien per demostrar que no s'havia negociat. CiU també els demanava que demostressin que la llicència atorgada per a la construcció dels pisos que ara s'hauran d'enderrocar és il·legal. Defensen que el jutge ha fet una interpretació i que l'oposició si vol manifestar-ho públicament ha de demostrar que la llicència està mal donada. Pel portaveu del grup (UP), Miquel Alsina, és una situació anormal en el funcionament d'un ajuntament.