El litigi del camí del Vilar, usat de cavall de batalla pels diferents grups polítics de Blanes, després que el seu propietari en barrés el pas tornarà a ser transitable. El govern (CiU, PDB, PP) ha signat un conveni amb la propietària -l'empresa Planticha SL- segons el qual el titular del camí el farà nou i l'obrirà a la població. Durant les obres també s'aprofitarà per instal·lar-hi canonades d'aigua regenerada i aigua potable provinents de l'estació depuradora que donaran servei als ciutadans.

El conveni va més enllà i permetrà a Blanes ampliar la Ciutat Esportiva perquè aquest mateix propietari disposa dels terrenys adjacents, els quals cedirà per a equipaments esportius per tal que el govern desenvolupi el pla parcial projectat en aquest espai. No obstant això, l'Ajuntament compensarà el propietari la cessió d'aquests 22.000 metres quadrats de terreny amb un solar en un altre indret de la vila que podrà destinar a usos immobiliaris.

El conveni se sotmetrà a votació en el plenari de dimecres vinent, quan també tindrà lloc l'aprovació inicial del nou pla general.