L'alcaldessa de Sant Martí Vell, Maria Àngels Vilà (ERC), va respondre ahir a la Plataforma Salvem Sant Martí Vell, que protesten contra el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), que aquest és "totalment transparent" i que "escolta a tothom".

Vilà assegura que el POUM no vol "desfigurar el municipi tal com diu la plataforma", sinó només recuperar la població que havia tingut el municipi fa un temps i arribar a uns 380 habitants. "Hem demanat des d'un inici assessorament a Urbanisme i a un advocat i a un arquitecte perquè ens recomanessin per on calia fer creixement i hem seguit tots els tràmist que s'han de fer, i que el planejament urbanístic és totalment necessari per al municipi", va puntualitzar.

L'alcadessa va recordar que a part del període d'al·legacions que avui finalitza, es van fer "tres reunions sectorials als tres sectors afectats pel nou planejament urbanístic", així com "hores a banda per poder atendre totes les demandes, i si calia, més d'una vegada". Finalment, respecte al posicionament de l'agrupació local de Convergència i Unió, Maria Àngels Vilà, va dir que en el moment de l'aprovació inicial del POUM hi van votar a favor, i ara, contradictòriament "s'han afegit al carro de la Plataforma i de l'oposició al nou planejament".