La regidora trànsfuga de l'equip de govern de Mont-ras, Anna Ruiz, ha acusat el grup pel qual es va presentar a les eleccions del 2007 de dedicar-se a "difamar, manipular, dividir i mentir". Acord Municipal per Mont-ras va interrogar en el ple de setembre de nou la seva excompanya si tenia intenció de tornar l'acta de regidora després que abandonés la formació i es passés al grup no adscrit -posteriorment va donar suport a l'actual alcalde, Manel Montalban, perquè accedís al càrrec a través d'una moció de censura-.

La resposta la van rebre aquesta setmana en un escrit en què assegura que "continuo amb la voluntat de defensar l'interès del poble" i acusa el seu expartit que "no ha tingut la més mínima intenció de complir el programa electoral i només s'ha dedicat a difamar, manipular, dividir i mentir".

Ruiz va abandonar a principis del 2008 l'equip de govern i el seu grup i, el 7 de novembre d'aquell any, va donar suport a Manel Montalban perquè accedís a l'alcaldia en detriment d'AM, que governava amb el regidor socialista des del 2007.