El PSC de Lloret de Mar reclama que l'equip de govern de CiU elabori un mapa de capacitat acústica, unes ordenances de sorolls i de vibracions i una aprovació prèvia d'un pla de mesures per minimitzar l'impacte acústic. Aquest grup de l'oposició, recorda en un comunicat, que va presentar una moció amb aquestes demandes en el ple el juliol de 2008 i que CIU i PP van rebutjar-la perquè "estava a punt d'aprovar-se el nou reglament de la Llei catalana del soroll", afirmen els socialistes.

Alhora pels socialistes, l'ordenança ja hauria d'estar feta perquè "l'equip de govern es va comprometre a tenir-la enllestida l'octubre de l'any 2008" però un any després no ho està, afegeix. Per això, assegura el PSC, que amb l'entrada ahir en vigor la nova legislació de protecció contra la contaminació acústica "reclama a l'equip de govern que no retardi més aquesta qüestió i que efectuï amb urgència les ordenances municipals" de regulació del soroll i el mapa acústic, així com l'aprovació prèvia d'un pla de mesures per minimitzar l'impacte acústic.

Finalment, el grup municipal critica "la passivitat de l'actual equip de govern", que encara no ha preparat un mapa acústic de la població perquè amb ell, segons els socialistes, es podria planificar el territori pels seus usos i dissenyar mesures de caire urbanístic.