Un violent i aparatós accident de trànsit va deixar una noia ferida dimarts al vespre a Sils i va provocar la mobilització de Mossos d'Esquadra i vigilants municipals per trobar i detenir-ne el culpable. Aquest era, presumptament, un jove que anava al volant d'un Toyota Celica i que fugia a tota velocitat del setge a què el sotmetia una patrulla dels Mossos. El noi va perdre el control del vehicle quan circulava per l'avinguda Costa Brava i, a l'alçada de la plaça de les Escoles Velles, va col·lidir contra un Seat Ibiza. Els dos cotxes van quedar aixafats (la conductora del Seat va patir contusions i talls per efecte de la trencadissa de vidres) però el causant del xoc va optar per baixar del cotxe i fugir corrents del lloc. El noi està identificat però fonts dels Mossos d'Esquadra no van voler confirmar ahir si ja se l'havia detingut o no.

Eren quarts de vuit del vespre de dimarts quan, a l'avinguda Costa Brava, en ple centre del poble, una frenada precedia un fort terrabastall. Un esportiu de la marca Toyota que circulava en sentit Vidreres va xocar contra un altre turisme i els dos vehicles van quedar, amb notables desperfectes, al mig del carrer. El conductor del Toyota va baixar del cotxe i va fugir corrents en direcció a l'estació de trens.

Els Mossos d'Esquadra li anaven al darrere des que, tot plegat uns minuts abans, li havien ordenat que s'aturés en veure'l conduir fent ziga-zagues. Davant les sospites que estigués circulant en estat d'embriaguesa els policies van voler aturar-lo però el conductor va desobeir les seves ordres i va seguir accelerant. L'escapada va ser breu perquè al cap de pocs metres s'estavellava i havia de continuar la seva fuga a peu.

No se'n dóna informació

Malgrat que els agents tenen identificat el noi, es tractaria d'un veí de la urbanització Vallcanera que ja tenen conegut d'altres actuacions anteriors. Des de l'Oficina de Comunicació de la policia catalana no van donar dades ahir sobre si ja se l'havia detingut o no.