L'Ajuntament de Lloret té intenció d'inaugurar les remodelades pistes d'atletisme abans que s'iniciïn els campionats d'Espanya a la població el juny de 2010. Les instal·lacions ja són completament practicables després d'estar mig any en obres per ampliar el nombre de carrils, renovar el paviment, plantar gespa artificial al camp i col·locar la nova il·luminació.

El regidor d'Esports, Ivan Tibau (CiU), anuncia que tot i l'efectiva operativitat de les pistes, la seva inauguració quedarà ajornada fins que el consistori hagi rebut la subvenció que la Generalitat va atorgar a la vila per remodelar l'equipament. Es tracta d'un acte de precaució, ja que el regidor explica que si el govern decidís inaugurar pel seu compte les noves pistes d'atletisme s'arriscaria a perdre la subvenció, com ja li va passar amb el camp de futbol del barri del Molí.

Els primers beneficiats del nou equipament han estat els membres del club d'atletisme local, que fins dilluns havien d'anar a entrenar a les pistes de Calella, al Maresme. També el turisme esportiu podrà provar-les. Tibau comenta que, en l'actualitat, hi ha una estada esportiva d'un grup finlandès que s'està a la vila realitzant entrenaments aprofitant que el fred aquí és més suau i no hi ha neu que cobreixi el camp.

El projecte de remodelació de les pistes d'atletisme ha costat gairebé 800.000 euros a Lloret, tot i que la Generalitat ha acordat destinar-hi una subvenció valorada en més de 100.000 euros.