Guitart Hotels, amb seu a Lloret, ha assumit la gestió de l'hotel La Collada Wellnes&Spa, ubicat a la Collada de Toses. Aquest establiment de 94 habitacions se suma a l'Aparthotel que el grup tenia a La Molina, amb 114 habitacions. D'aquesta forma, Guitart es converteix en líder en allotjament turístic al Pirineu gironí.

La intenció de la companyia és potenciar una "divisió de muntanya i neu", al capdavant de la qual ha col·locat Lorenzo Rubió. En ambdós hotels de la Cerdanya, el grup disposa d'una àmplia oferta de spa, que s'afegeix a la que ja ofereix en dos altres establiments a Lloret de Mar.

El grup Guitart Hotels compta amb tretze establiments repartits entre la Costa Brava, Barcelona i la Cerdanya, formant una oferta total d'unes 4.000 places hoteleres. En els darrers anys, l'estratègia del grup gironí s'ha centrat a millorar la qualitat dels seus establiments incorporant a poc a poc diferents certificats de qualitat.

La companyia té previst inaugurar el primer semestre de l'any vinent a Lloret de Mar l'hotel Guitart Monterrey de cinc estrelles, el Gran Casino Costa Brava i el Palau de Congressos.