La Coordinadora per l'Autodeterminació de Torroella (CAT) va fer un balanç positiu de l'inici de campanya en l'assemblea que es va fer a Can Quintana aquest dimecres al vespre. Igualment, es va convocar els voluntaris per formar part de les meses de votació a una reunió formativa el proper dijous, dia 10 de desembre, a casa Pastors. En aquesta trobada s'informarà dels aspectes relacionats amb el desenvolupament de la jornada de les votacions, que es faran al convent dels Agustins, a Torroella, i a l'escola el Portitxol, a l'Estartit. L'assemblea va aprovar que els representants de les comissions formin la junta electoral local.

La CAT calcula que calen una vuitantena de voluntaris només per cobrir les meses de votació, que es distribuiran entre Torroella, on hi haurà sis urnes, i l'Estartit on se situarà una urna. El vot anticipat, iniciat el passat 28 de novembre, es pot exercir al local que hi ha a la cruïlla dels carrers Porta Nova i Major de sis de la tarda a vuit del vespre el proper dissabte, 5 de desembre (aquest dia també es podrà votar entre les onze del matí i la una del migdia), el dimecres, dia 9 i el dijous 10. Igualment s'ha previst una urna itinerant que el divendres, 12 de desembre, passarà pels nuclis de l'Ovelleria i Sobrestany.

L'assemblea va acordar que Marc Roura fes la presentació dels ponents que han de prendre part a la taula rodona per parlar de la consulta sobre la independència que ha organitzat la CAT per aquest divendres, 4 de desembre, a dos quarts de nou del vespre, al cine Petit. En aquesta taula rodona intervenen Carles Móra, Josep Manel Ximenis, Jordi Bilbeny, Enric I. Canela, Elisenda Paluzie, Pep Cruanyes, Uriel Bertran i Jordi Fàbrega.

Quant al balanç de les actuacions dutes a terme, es va destacar l'efectivitat de les campanyes fetes per santa Caterina i la fira de sant Andreu, on es va iniciar el vot anticipat. També es van destacar els suports que rep la campanya en activitats com el concert que va fer Mariona Font a la Sala, o la festa d'hivern que preparen els Indiketes el proper 5 de desembre. Igualment, s'ha confirmat un acte informatiu a l'institut de Torroella, que es farà el divendres, 11 de desembre, a les tres de la tarda.