La Policia Local de Salt (Gironès) ha detingut dos joves del municipi que entraven a robar a habitatges i guardaven el botí en una casa abandonada. Les investigacions del cas van començar quan els agents van descobrir nombrós material a l'interior d'aquesta casa, situada al carrer Llarg. Entre d'altres, els lladres hi guardaven bicicletes, reproductors de DVD, telèfons mòbils o un ordinador portàtil. La Policia Local va muntar un dispositiu de vigilància per intentar enxampar els lladres, i aquest dijous a la matinada han aconseguit sorprendre els dos joves, de 19 i 24 anys. Se'ls imputen dos robatoris a domicilis del Barri Vell.

La policia va tenir coneixement que una casa abandonada del carrer Llarg suposadament s'utilitzava per a guardar-hi material robat. A l'interior de la casa, els agents hi van trobar diverses bicicletes, reproductors de DVD, telèfons mòbils i un ordinador portàtil, entre altres. Davant l'evidència que els objectes podien haver estar robats, la Policia Local va muntar un dispositiu de vigilància i aquesta matinada han detingut dos joves quan es dirigien a la casa.

Els detinguts són Moha A., de 19 anys, i Hamza B., de 24 anys, i tots dos veïns de Salt. Als arrestats, que tenen antecedents, se'ls relaciona amb dos delictes de robatori amb força a interior de domicili. Els dos robatoris s'haurien produït la matinada de dimarts a dimecres quan uns desconeguts van entrar en dues cases del Barri Vell, d'on es van endur material divers.

La Policia Local de Salt manté oberta la investigació per identificar i detenir altres persones que podrien estar vinculades amb els robatoris i per determinar la procedència de part del material robat. Els agents ja han pogut retornar una part als seus propietaris.