«Diaridegirona.cat» acaba de posar a disposició dels lectors el seu Especial Casaments. Tendències, moda, on i com casar-se, curiositats, viatges de noces i tot el que necessites saber per organitzar un casament. A més, els lectors podran participar en un nou concurs i guanyar una estada per a dues persones a l´Hotel Balneari Vichy Catalan.

Aprofitant que s'està celebrant a Girona el saló «Tot Nuvis», «diaridegirona.cat» ha posat en marxa aqust Especial Casaments amb la voluntat d'oferir als seus lectors un espai monotemàtic amb les més interessants informacions per saber-ho tot sobre el «dia més important» per la vida dels nuvis. A aquest especial els lectors tenen el seu racó i poden participar votant a les enquestes que s'han preparat i, sobretot, al fantàstic concurs que s'ha organitzat de la mà de Vichy Catalan. I és que és precissament l'Hotel Balneari Vichy Catalan qui sorteja, entre tots els que ens expliquin com seria el seu casament ideal, una estada per dues persones a les seves instal·lacions de Caldes de Malavella. Per optar al premi només ens has de respondre a la següent pregunta:

- Diga'ns per què celebraries, o per què no, el teu casament a l'Hotel Balneari Vichy Catalan?

Participar és ben senzill: només s'ha d'enviar un mail a concurs@ddgmedia.cat abans del 13 de desembre, juntament amb les dades dades personals (nom i cognoms, DNI i telèfon de contacte) i amb la paraula «Vichy» a l'assumpte del correu. Entre tots els participants sortejarem una estada que inclou:

- 1 nit d´allotjament (habitació doble)

- 1 sopar i 1 esmorzar Menú Gastronòmic a escollir entre el Menú Costa Brava o Menú de l´Art.

- 1 sessió de piscina termal

- 1 sessió de sauna termal

A més, l'Especial Casaments de «diaridegirona.cat» ofereix una detallada secció per seguir quines són les tendències generals en moda per a vestits de núvia, de nuvi i en maquillatge, perruqueria i complements. Els lectors també poden consultar on i com farien el seu casament i, fins i tot, agafar idees per celebrar el comiat de solter o de soltera. L'Especial també inclou un seguit d'idees i destins perfer l'anel·lat viatge de noces. Per últim, el bon humor també hi és present amb un seguit de videos que mostren diferents maneres originals de celebrar el casament.