L'empresa de ciclisme Freebike i Càritas de Blanes han endegat la campanya "Que la crisi no li prengui la il·lusió" per aconseguir que els nens de les famílies més necessitades de la vila puguin rebre una bicicleta com a regal de Reis de forma gratuïta. Per tal d'aconseguir-ho, l'empresa promou a les seves instal·lacions una recollida de bicicletes usades fins al 3 de gener. Així, els seus mecànics tindran temps de posar-les a punt perquè Càritas les entregui el dia de Reis a les persones que ho sol·licitin.

Les famílies que desitgin rebre les bicis s'hauran de posar en contacte telefònic amb Càritas, que serà qui farà la selecció dels destinataris de la campanya. El portaveu de l'entitat, Jaume Sagrera, ha manifestat que s'estudiaran totes les sol·licituds que arribin per tal de poder-les complaure.

A banda d'aquesta acció, Freebike destinarà el 5% de les seves vendes de Nadal per a aquesta campanya solidària. El gerent de l'empresa, Joan Zurita, manifesta que aquesta campanya es fa per evitar que la crisi "acabi amb la il·lusió dels nens".