El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha anunciat l'adjudicació de les obres de construcció d'una nova rotonda a la C-65 -la carretera que uneix el Baix Empordà amb Girona- al seu pas pel municipi de Llambilles.

L'objectiu d'aquesta obra, llargament reclamada, ha d'afavorir la fluïdesa en la circulació per un dels punts d'entrada a la ciutat de Girona amb més trànsit. Els treballs s'han adjudicat per un import d'1.692.520,04 euros i, segons les previsions del departament, aquest gener començaran els treballs per finalitzar-les en un període deu mesos. La rotonda ha estat adjudicada a l'empresa Xavier Alsin entre les dinou ofertes que s'hi van presentar. El giratori se situarà a la C-65, a l'altura del carrer Conques, tindrà un diàmetre exterior de 50 metres i comptarà amb dos carrils per a la circulació. Aquest giratori permetrà, d'altra banda, accedir al camí de l'ermita de Sant Cristòfol.

Aquesta vegada les previsions van segons el guió marcat pel conseller Joaquim Nadal: "El mes de desembre haurem adjudicat definitivament les obres de la rotonda de Llambilles i a finals de gener haurem començat els treballs. Crec amb tota seguretat que per a l'estiu que ve la rotonda estarà acabada", va afirmar el conseller en una entrevista a principis de novembre.

Les obres, que encara no tenen una data concreta, s'iniciaran molt probablement aquest mes de gener.