Diversos veïns dels barris de la Plantera, ca la Guidó, el Control-Horta de la Perla, els Pins, Mas Borinot, Mas Cremat, Puig de la dona, s'Auger, sa Carbonera, Quatre Vents, Residencial Blanes, Mas Florit, Vilar Petit-Mas Moixa i Racó d'en Portes, amb el suport del club de futbol 4 Vents, Unió Ornitològica de Blanes i Comarca, el club de twirling de Blanes i el club twirling Costa Brava, van reunir-se ahir per debatre sobre el futur de la televisió local i les accions a emprendre en cas que el govern (CiU, PDB, PP) opti per no adaptar-se a la televisió digital i deixi d'emetre.

El portaveu de les entitats, Albert Carmona, critica que l'Ajuntament "no ha fet res" per resoldre la situació de la televisió de Blanes malgrat que l'alcalde va afirmar que lideraria el projecte encara que no hi hagués cap altre municipi que s'hi sumés. "La televisió pública és un servei necessari, que tenim a Blanes i que no es pot deixar perdre per un problema tècnic", manifesta Carmona. A més, ha explicat que si les coses no se solucionen es crearà una plataforma ciutadana, on hi haurà veïns i entitats, per pressionar el govern i sol·licitar que consideri la importància de continuar oferint el servei de televisió.

De moment, instants abans de la celebració del proper ple, veïns i entitats es concentraran amb pancartes davant l'entrada de la Casa del Poble per reclamar resoldre aquesta situació.