La regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Castell-Platja d'aro va repartir abans d'ahir prop de 600 joguines entre 140 nens de families sense recursos de la vila. Segons ha informat el regidor de Serveis Socials i tinent d'alcalde, Pedro Torres. El mateix regidor ha dit també que "tots els juguets han estat donacions de comerços i de persones particulars"

D'altra banda, el regidor també ha informat que durant aquest mes de desembre passat es van repartir 450 quilos d'aliments a famílies necessitades del municipi. Aquests aliments provenien del Banc dels Aliments, que es nodreix de diferents aportacions, com del Banc dels Aliments de Girona, centres d'atenció primària del municipi, així com també de famílies de Castell-Platja d'Aro-S'Agaró que fan donacions desinteressades.

Pel que fa als Reis Solidaris, Pedro Torres ha destacat que l'ajuntament "vol fer arribar a tots els qui han col·laborat en aquesta campanya el seu agraïment per la seva inestimable ajuda". El nombre de beneficiats, tots nens i nenes de la vila, es van quedar sense reis a casa seva a causa de la crisi i de l'atur familiar.