Un grups de ciutadans de Blanes procedents d'associacions de veïns del municipi han decidit consistuir la plataforma "Salvem la televisió de Blanes", que neix amb l'objectiu que la televisió local no desaparegui a causa de l'apagada analògica en passar a sistema digital terrestre (TDT). I és que per ara no hi ha garantit el futur de la televisió de Blanes i per aquest motiu engegaran una recollida de signatures i demanaran que les entitats s'uneixin a aquesta plataforma.

En l'últim plenari de Blanes es va aprovar per unanimitat demanar als municipis que haurien de formar el consorci de gestió del canal de TDT de la Seva Marítima que defineixin si volen participar-hi o no. En total, la conformarien els tres municipis, Tossa de Mar, Lloret i Blanes. Però com que no hi ha resposta sobre això, explica Carmona, el que es vol demanar és que la "Generalitat esclareixi si podem anar Blanes en solitari, perquè aquest mes ve l'apagada i cal fer pressió ciutadana, assegura. En el darrer ple de desembre ja es va poder veure mostra d'aquesta pressió amb una concentració de membres de sindicats i veïns amb pancartes per exigir al govern que segueixi el mitjà de comunicació, però com que no estan satisfets, explica Carmona, engeguen aquesta nova plataforma.

El 12 de gener es preveu l'apagada analògica i, pels membres de la plataforma, no es pot permetre que la televisió de Blanes desaparegui, un mitjà de comunicació local que fa setze anys que està en atena.