El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha demanat disculpes pels problemes que va ocasionar la cancel.lació del servei de transport escolar de divendres sense prèviament haver donat avís. La cancel.lació es va decidir seguint el suggeriment de Protecció Civil davant les previsions metereològiques.

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries va demanar explicacions al Consell, l'encarregat de la gestió del transport escolar. Ahir, la presidenta d'aquesta administració, Consol Cantenys (PSC), va admetre que es va cometre un error en el procediment d'informació després d'acceptar el suggeriment de Protecció Civil.

La presidenta del Consell s'ha compromès a definir un protocol per evitar molèsties i problemes davant futures situacions similars i adreçarà una carta a les associacions de pares per tal de demanar disculpes per l'incident originat durant el matí de divendres.

L'únic servei de transport escolar que va funcionar amb normalitat va ser el del SES d'Empuriabrava, ja que aquest no està administrat pel Consell Comarcal i l'administra l'Ajuntament de Castelló.

L'onada de fred va afectar algunes zones del nord de l'Alt Empordà, va nevar a l'àrea de la Jonquera i la Vajol, i també a Roses i l'entorn de Cadaqués.