Dos avions de la companyia Ryanair han topat aquest dijous a l'aeroport de Girona Costa Brava mentre iniciaven les maniobres d'enlairament. Un viatjava fins a Torí i l'altre anava a Les Palmes de Gran Canaria. Tot i que no hi ha hagut ferits, han hagut de desallotjar els dos avions que anaven plens de passatgers. Sembla ser que la topada ha estat entre l'ala d'un dels avions i la cua de l'altre. Segons ha informat Aena, els dos vols han quedat cancel·lats fins que els tècnics analitzin els desperfectes. L'incident ha passat cap a les onze del matí i no ha afectat a l'operativa de l'aeroport.

A les 11 del matí, quan els dos avions estaven a la zona d'espera per iniciar la maniobra d'enlairament, la primera de les aeronaus ha 'fregat lleument' amb l'ala esquerra la cua de l'altre avió, que en aquells moments estava aturat. Segons informa Aena, els danys han estat 'imperceptibles' però han desallotjat els dos avions i han cancel·lat els vols seguint els protocols de seguretat. Les dues aeronaus han tornat a la zona d'aparcament i han desembarcat els passatgers.

No hi ha hagut ferits, però han cancel·lat els dos vols: el 9727 amb destinació a les Palmes de Gran Canaria i el 9111 que havia d'anar a Torí. Segons Aena, la companyia Ryanair ha reubicat els passatgers en dos vols que sortiran aquesta tarda; a les quatre el que va cap a Torí i a les sis el que va a les Palmes. Els tècnics seran els encarregats de revisar els avions per verificar que no tenen desperfectes i que són aptes per continuar volant.