El ple de Sils pressiona l'Estat espanyol, en concret el Ministeri de Foment, perquè reemprengui les obres dels dos trams de la futura A-2 que té aturats: el que va des de Caldes de Malavella fins a Sils, que està aturat des de fa més de mig any, i el que va des de Sils fins a Maçanet de la Selva, que ho està des de fa un any i tres mesos.

A través d'una moció ratificada per unanimitat en el darrer ple, el que es demana és que l'Estat reprengui les obres amb urgència i que també faci el manteniment diari que necessita una via que es troba amb senyalització d'obres i treballs a mig fer. De fet, en una? ?reunió aquest desembre amb el subdelegat del Govern a Girona i els alcaldes de Maçanet i Sils, l'Estat es va comprometre a realitzar el manteniment, tal i com va explicar al seu dia l'Alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS).

Un altre aspecte que van reclamar totes les forces polítiques que conformen la corporació municipal de Sils (IdS, CiU, ICV, AMS) és que mentre no hi ha obres es solucionin els accessos així com la senyalització en tota la zona. L'Ajuntament de Caldes de Malavella va aprovar també aquesta moció sobre el desdoblament de la N-II en un dels seus darrers plenaris.

La nova A-2, a la comarca de la Selva, només és una realitat al tram que va de Riudellots de la Selva a Fornells de la Selva (Gironès).