El grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Consell Comarcal de la Selva, que es troba a l'oposició, proposa que aquest ens comarcal lideri un projecte únic de televisió pública a la comarca en format TDT (Televisió Digital Terrestre) i que alhora, unifiqui les dues llicències públiques a la comarca, una per la Selva interior i una altra per la marítima, en un sol canal. I seguidament que els ajuntaments que vulguin s'uneixin a un Consorci pública de la Selva per posar en funcionament aquest canal TDT.

Els republicans portaran dimarts al ple una moció per aconseguir que aquesta idea sigui una realitat, ja que assegura, en un comunicat de premsa, "la complexitat i el cost d'establiment de televisió de TDT serien molt més factibles si les diferents administracions unifiquessin aquests esforços, com han fet a la comarca del Maresme".

I és que en plena apagada analògica, a la comarca de la Selva, sobretot a la zona marítima està en plena actualitat aquest tema perquè s'està desenvolupant l'apagada analògica i en el cas de Blanes. Fins i tot, entitats i associacions del municipi estan lideran un seguit de reivindicacions perquè la televisió local no desaparegui pel canvi de model. El ple de Blanes també va aprovar una moció a la línia de la comarcal.