L'Associació de Comerciants Centre de Sant Feliu de Guíxols i la Cambra de Comerç d'aquesta població van entregar ahir a l'alcalde, Pere Albó, unes 2.600 signatures que reclamen un aparcament al centre amb l'objectiu que se solucioni el problema de falta de places en aquesta zona. Les passes de l'Associació i de la Cambra perquè l'Ajuntament tiri endavant aquest desitjat aparcament no es queden aquí, sinó que en un parell de meses confien tenir un avantprojecte d'aparcament, en el qual ja estan treballant. Els representants dels dos organismes es van reunir amb el batlle. De fet, l'Ajuntament ganxó també veu necessari la construcció d'aquest equipament.

Tant la Cambra com l'Associació de comerciants consideren que l'aparcament hauria de tenir almenys 800 places per situar Sant Feliu de nou en el mapa del comerç, ja que facilitaria que els clients potencials tant de la part alta del municipi com d'altres poblacions veïnes hi anessin a comprar. També consideren que l'ubicació de l'aparcament ha de tenir en compte la rendabilitat del projecte i que, aprofitant aquesta obra, s'arregli el passeig Marítim.

El president de l'Associació, Jordi Agustí, ja havia puntualitzat anteriorment que la manca d'aparcament tant per als residents com per als comerços és una problemàtica des de fa anys, motiu pel qual han fet la recollida de firmes. L'Associació de Comerciants Centre agrupa 120 botigues de les 300 que hi ha en aquesta zona.