L'aeroport de Girona-Costa Brava ha ampliat la zona d'embarcament amb sis noves portes, situades a l'extrem sud de la primera planta de la terminal. Les obres, que han tingut un pressupost de 350.000 euros, han permès ampliar en 903 metres quadrats la superfície d'aquest espai de l'aeroport.

Les noves portes ocupen un total de 475 metres quadrats, i els restants corresponen a zones d'espais comuns. Amb la seva entrada en servei, l'aeroport disposa ara d'un total de quinze portes d'embarcament. Els treballs d'ampliació d'aquesta zona de la terminal van començar el juliol de l'any passat. Els treballs, que han permès augmentar el nombre de portes d'embarcament, a l'aeroport s'emmarquen dins els treballs de remodelació de la terminal. Unes obres que van començar el 2008, i que han suposat una inversió de més de 10 milions d'euros.

Entre les actuacions que s'han portat a terme fins ara destaquen l'ampliació del vestíbul de facturació, el nou accés públic a la zona d'embarcament i l'ampliació de la zona de filtres de seguretat de passatgers.