El patronat de Turisme Costa Brava Girona juntament amb oficines de turisme i empreses turístiques de la demarcació, es promocionen en una fira al mercat del Benelux i en una altra al sud de França, durant la primera quinzena de febrer.

Fins el 8 de febrer, l'oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona es presenten a la fira "Salon des Vacances" de Brussel·les, a Bèlgica, i fins dissabte el Patronat de Turisme participa en la mostra "Salon Mahana" de la ciutat francesa de Tolosa. Amb aquestes dues fires internacionals, el patronat de Turisme Costa Brava Girona pretén promocionar i presentar les novetats de l'oferta turística de les comarques gironines per a la temporada 2010.

Des de dijous i fins aquest diu-menge, l'oferta turística de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona es presenten a la fira "Salon des Vacances" de Brussel·les, a Bèlgica. El Patronat de Turisme hi participa juntament amb els municipis de Lloret de Mar i Calonge-Sant Antoni. En l'edició de l'any passat, la fira va rebre 105.996 visitants.

D'altra banda, fins avui, el Patronat de Turisme participa al "Salon Mahana" de Tolosa per promocionar els productes i els serveis turístics de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona. Els municipis turístics de Roses, Castell-Platja d'Aro, Lloret de Mar i Blanes es promocionaran des de l'espai Costa Brava, mentre que la població de Puigcerdà i l'estació de La Molina ho faran des de l'espai de Pirineus de Catalunya