El Consell Comarcal del Gironès, amb la col·laboració dels 27 ?ajuntaments de la comarca, ha editat per sisena vegada el calendari Passejades d'esdeveniments, per tal de donar a conèixer totes aquelles propostes amb interès turístic que s'organitzen a la comarca.

Cada un dels 46 esdeveniments inclosos al calendari suggereix un punt d'interès o una activitat complementària amb l'objectiu de promocionar el territori i la seva gastronomia, així com fomentar estades de cap de setmana dels visitants. El conseller comarcal de Turisme, Albert Rosa, va dir que "l'edició de material per a la difusió del nostre patrimoni respon a l'interès del Consell Comarcal del Gironès per promoure i dinamitzar el turisme a la comarca, tot donant a conèixer valors i potencials dels nostres municipis".

Passejades d'esdeveniments manté el format acordió, per tal que es pugui portar al moneder o a la cartera durant tot l'any. El calendari es podrà trobar a les oficines de Turisme de tot Catalunya, allotjaments hotelers. Enguany se n'han publicat 5.000 exemplars.