Una vegada enllestida la rotonda que s'està construint a l'avinguda de la vila de Tossa, Lloret modificarà la circulació al passeig per fer-lo de sentit unidireccional. L'alcalde de la població, Xavier Crespo (CiU), preveu que el canvi es produeixi el mes de març.

Això representarà un primer pas en la remodelació del passeig marítim que, tot i les inicials previsions del govern (CiU, PP), no estarà enllestit abans de Setmana Santa però que, molt probablement, s'acabarà executant per "fases".

Davant les reticències d'alguns sectors sobre la remodelació prevista en aquesta zona, el govern es reunirà avui amb els veïns i comerciants del nucli antic per explicar-los el projecte i "incorporar" algunes de les demandes que aquests reclamin. Respecte a això, Crespo apunta que "si s'ha de fer marxa enrere en algun dels criteris es farà".

La qüestió de la retirada de tots els aparcaments en línia del passeig és un dels aspectes que més preocupen el govern perquè no està construït l'aparcament soterrat que es preveia.